چگونگی دسترسی کاربران به محتوا در طراحی سایت

ارائه تخصصی مقالات مرتبط با طراحی وب

چگونگی دسترسی کاربران به محتوا در طراحی سایت

۱۴۶ بازديد
یک کدام از سوالاتی که اشخاص مبتدی و تازه کار در طراحی سایت در مشهد  از ما میپرسند این میباشد که آیا محتوا را به طور آزاد در دسترس مخاطب قرار دهند یااینکه با ساخت و ساز فرم و تصویب داده ها استفاده کننده به وی اذن ی دسترسی به محتوا را بدهند بیشتر اشخاص هنگام ورود به وب سایت از لبریز کردن فرم هایی که سوال ها کنجکاوانه داراست و به زمینه نیز دارای ربط وجود ندارد، دوری می نمایند و ولی بخش اعظمی از اینترنت مسترها نیز معتقدند این فرم ها صرفا طراحی وب را سنگین خواهد کرد و سبب فراری دادن استفاده کننده گردد این فرم ها تا حدود متعددی در ساخت وب سایت های دیرین به چشم میخورد در مواردی که استفاده کننده مبادرت به مالامال کردن فرم ها می نماید داده ها با ارزشی راجع به ذوق ی استفاده کننده در دست شما قرار میگیرد همینطور از این نحوه متوجه می‌شود که آیا مایحتاج میباشد محتوا را از حیث دسترسی محصور نمائید یا این که نه.


وقتی که مورد نیاز وجود ندارد دسترسی استفاده کننده به محتوا منوط گردد
وقتی که در ساخت سایت در‌پی بهبود تجربه ی کاربری یا این که ارتقا ترافیک باشید مورد نیاز وجود ندارد دسترسی استفاده کننده را به محتوا منوط فرمایید همینطور می‌توانید دسترسی به مقاله‌ها وب لاگ و همینطور پست ها را گشوده قرار دهید علاوه بر این پست ها را شبکه های مردمی در معرض مشاهده کرد قرار دهید در صورتی ساخت وب سایت فروشگاهی دارید این یک نادرست گرانقدر میباشد که صفحه ها سوالهای متداول و یا این که ورقه ی تماس با ما و یا این که شیت ی داده ها موردی را به دور از دسترس استفاده کننده قرار دهید این صفحه ها بایستی فارغ از هیچ محدودیتی قابل رویت باشد و مخاطب به راحتی به آن ها دسترسی داشته باشد هنگامی که دسترسی استفاده کننده به محتوای شما آزاد باشد، علاوه بر شفافیت این پیغام را منتقل میکنید که برای وی بها قائلید و با ماندگاری بیشتر مخاطب در طراحی وب سایت، مرتبه ی بهتری از موتورهای کاوش اخذ می‌کنید.

چطور بر ترسمان غلبه کنیم و جلوی جمع صحبت کنیم؟

1-با سخنرانی های کوتاه و مختصر شروع کنید

هیچ وقت نمی توانید بدون یاد گرفتن مقدمات یک درس یا یک رشته ورزشی در آن خبره شوید. غلبه بر ترس هم درست مثل همین قضیه است. باید با تمرینات کوچک و مختصر شروع کنید و کم کم جلو بروید. اگر صحبت کردن جلوی جمع برایتان سخت است اولین سخنرانی تان نباید طولانی باشد. به جای اینکار بهتر است یک سخنرانی کوتاه و عمومی را انتخاب کنید. برای مبتدی ها معمولا توصیه می کنیم کارشان را با 1 تا 3 دقیقه صحبت کردن جلوی جمع شروع کنند.

این سخنرانی کوتاه می تواند درباره هر چیزی باشد. می توانید درباره یک فیلم، یک خبر خاص و یا سخنرانی یک شخص دیگر حرف بزنید. در این مرحله اصلا از شما انتظار نمی رود که برای مدت طولانی و بی وقفه صحبت کنید.

ادامه مطلب را اینجا بخوانید

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.